Matermaco Group is dé specialist in lichtmasten, generatoren, beveiligingsmasten, wasplaatsen en stofverwijdering systemen. Ontwerp en productie vinden volledig plaats in de Italiaanse fabriek met een oppervlakte van 24000 m². Trime een verticaal geïntegreerd bedrijf inclusief ontwerp, metaalbewerking, poedercoating, mechanische en elektrische assemblage en eindtesten, alles wordt intern gedaan.

Het engineeringteam ontwikkelde een breed scala aan innovatieve, compacte en veelzijdige producten door toepassing van de nieuwste technologieën op het gebied van energiebesparing, vermindering van uitlaatgassen en CO2-uitstoot. Zo hebben wij de T-Zero Pro range ontwikkeld. Een serie aan producten die ontworpen zijn voor een betere, schonere, stillere en veiligere toekomst, terwijl ze superieure prestaties leveren. Onze machines worden ontwikkeld en gebruikt in alle markten, alle milieuomstandigheden en vele verschillende toepassingen zoals verhuur, bouwterreinen, wegwerkzaamheden, speciale evenementen, olie & gas, mijnbouw, civiele bescherming en militair gebruik.

In enkele jaren tijd verdubbelde het Trime zijn omvang en de kwaliteit van onze producten bracht ons ertoe een strategisch netwerk van verkoop en service over de hele wereld te beheren. Onze verschillende vestigingen staan continu met elkaar in contact om de nieuwe trends te bespreken en hierop in te spelen. Ook zijn wij altijd bezig met het zoeken naar nieuwe technologieën om beter aan de vraag te voldoen, met als doel de impact op het milieu te verminderen.